Сторінки

субота, 4 березня 2017 р.

LearningApps.org

LearningApps.org - це додаток для підтримки навчального процесу за допомогою інтерактивних модулів (додатків, вправ). Даний онлайн-сервіс дозволяє створювати такі модулі, зберігати і використовувати їх, забезпечувати вільний обмін ними між педагогами, організовувати роботу учнів (в тому числі, і по створенню нових модулів). 
Рідна мова LearningApps.org - німецька, але на сайті реалізована багатомовна підтримка. Однак не всі фрази знайшли свого перекладача. Іноді на сервісі зустрічаються неперекладені фрази або помилки в словах.

2014-12-02_13-23-33.png
Розібратися з функціоналом і навігацією дуже просто. Для цього достатньо натиснути «всі вправи» у верхній частині головної сторінки, і перед вами відкриється список вправ, що створено та опубліковано іншими користувачами.
Для створення і збереження власних завдань необхідно зареєструватися. Після проходження реєстрації, Вам стануть доступні шаблони, які допоможуть створити інтерактивну вправу для учнів.
Шаблони згруповані за функціональною ознакою: 
  • Вибір - вправи на вибір правильних відповідей; 
  • Розподіл - завдання на встановлення відповідності; 
  • Послідовність - на визначення правильної послідовності; 
  • Заповнення - вправи, в яких треба вставити правильні відповіді в потрібних місцях; 
  • Онлайн-ігри - вправи-змагання, при виконанні яких учень змагається з комп'ютером або іншими учнями. 
Створивши завдання, Ви можете тут же опублікувати його або зберегти для особистого користування. Доступ до готових ресурсів відкритий і для незареєстрованих користувачів. Ви можете використовувати завдання, складені вашими колегами, скопіювавши посилання внизу завдання з поля «прив'язати» і вставити на сторінку свого особистого сайту, як роблять це багато вчителів-блогери.
Крім того, можна створити акаунти для своїх учнів і використовувати свої ресурси для перевірки їх знань прямо на цьому сайті.

Немає коментарів:

Дописати коментар